PS5 Oyun Türkçe Yama MARVEL Cosmic Invasion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan MARVEL Cosmic Invasion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,221 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı MARVEL Cosmic Invasion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Castellanos

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
925
3,682
93

MARVEL Cosmic Invasion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar MARVEL Cosmic Invasion oyununu Ps5 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
Galaksi, amansız Annihilus ve onun ölümcül Annihilation Wave (Yok Edici Dalga) ordusunun benzeri görülmemiş büyük istilasıyla karşı karşıya! Tüm evrendeki yaşamın pamuk ipliğine bağlı olduğu bu dönemde, Dünya'nın en güçlü koruyucuları ile kozmik evrenin savaşçıları yıldızların ötesine uzanan bu tehdidi durdurmak için güçlerini birleştiriyor. New York sokaklarından Wakanda'ya, Vahşi Topraklar'dan Negatif Bölge'nin en karanlık derinliklerine kadar uzanan bu amansız savaşta evrenin kaderini siz belirleyeceksiniz.

KURULUM
-FPKG kullanan arkadaşlar rar dosyasındaki klasörü; /data/homebrew/backports
klasörüne atıp oyuna girin.

NOT
Son sürüm ShadowMountPlus kullanılmalıdır.
-Klasör formatında kullanan arkadaşlar yama klasör yolundaki konuma atarak türkçe oynayabilirler.

PS5 ÇEVİRİ VE DÜZENLEME
PORTAGAS

PS5 TOOL
PORTAGAS

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 341.2 KB Görüntüleme: 18
  • 408 KB Görüntüleme: 19
  • 349.8 KB Görüntüleme: 12
Son düzenleme:

Castellanos

CORÇ
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
11,667
57,543
113

MARVEL Cosmic Invasion PS5 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar MARVEL Cosmic Invasion oyununu Ps5 için Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim :)

OYUN HAKKINDA
Galaksi, amansız Annihilus ve onun ölümcül Annihilation Wave (Yok Edici Dalga) ordusunun benzeri görülmemiş büyük istilasıyla karşı karşıya! Tüm evrendeki yaşamın pamuk ipliğine bağlı olduğu bu dönemde, Dünya'nın en güçlü koruyucuları ile kozmik evrenin savaşçıları yıldızların ötesine uzanan bu tehdidi durdurmak için güçlerini birleştiriyor. New York sokaklarından Wakanda'ya, Vahşi Topraklar'dan Negatif Bölge'nin en karanlık derinliklerine kadar uzanan bu amansız savaşta evrenin kaderini siz belirleyeceksiniz.

BİLGİLENDİRME

Font dosyaları daha sonra düzenlenip Türkçe karekterli yama konuya eklenecektir.
Biraz zaman alabilir çünkü başka yamalarla uğraşıyorum 😅

KURULUM
-FPKG kullanan arkadaşlar rar dosyasındaki klasörü; /data/homebrew/backports
klasörüne atıp oyuna girin.
NOT: Son sürüm ShadowMountPlus kullanılmalıdır.
-Klasör formatında kullanan arkadaşlar yama klasör yolundaki konuma atarak türkçe oynayabilirler.

PS5 ÇEVİRİ VE DÜZENLEME
PORTAGAS

PS5 TOOL
PORTAGAS

[Gizli içerik]​
Süpersin valla.

Video da olaydı eyiydi :) oynanış yani🤣

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
925
3,682
93
Videoyu sen çekebilir misin ? Ben video ile uğraşamıyorum, daha doğrusu kanal açmakla falan uğraşmak istemiyorum 🤣

portagas

TÜRKÇE YAMA YAPIMCISI
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 30, 2011
925
3,682
93
Son düzenleme: